Ki akar még ott lenni a rajtnál? 200 fő a limit!

Mindenkinek köszönjük, aki nevezett! Az előnevezés minden várakozásunkat felülmúlta. Július 31-én éjfélkor volt az első kedvezményes nevezési határidő, és mivel a nevezések száma közelített a korábbi évekből megszokott – és jelen kiírásban is meghirdetett – 150 fős limithez, ezért úgy döntöttünk, hogy vitát és félreértéseket elkerülendő, a limit felfüggesztésre kerül arra az egy napra, hogy senkit ne érjen hátrány.

Mindannyian tudjuk, hogy a Piros 85 egy legendásan jól szervezett verseny, sok szolgáltatással és magas díjazással. De arra, ami hétfőn történt, mi sem számítottunk! A nevezések nem csak, hogy elérték a 150-es limitet, de annak felfüggesztése után a 180-at is meghaladták! Köszönjük, tényleg.

Akkor most szolgálati közlemények sora következik. 🙂

200 fő a limit!

Az események tükrében a 150-es limithez nem sok értelme lenne ragaszkodni… A Piros 85 Terepfutáson az indulók száma továbbra is limitált, ez az érték viszont mostantól 200 fő! Egyúttal felhívnánk a figyelmeteket arra, hogy csupán néhány hely kiadó még, tehát ha ott szeretnétek lenni a rajtnál, nevezzetek! Bár fentiekből következik, de azért kihangsúlyozzuk: nem lesz helyszíni nevezés! (Sőt, előnevezés sem, pár napon belül.)

Ellenőrizd, ott vagy-e!

Ha neveztél, és utaltál is, kérjük nézd meg, hogy rajta vagy-e a rajtlistán, nehogy a technika ördöge megtréfáljon bennünket! Köszönjük.

Az érvénytelen nevezéseket töröljük!

Ha neveztél, de 48 órán belül nem érkezett be a nevezési díjad, akkor a nevezésed törlésre kerül! Természetesen nem személyes oka van, egyszerűen nem akarunk más versenyzőt hátrányos helyzetbe hozni, aki indulni szeretne, de látszólag nincs helye már a 200 induló között.

Piros 85 – 2017.

Bár nagyobb létszámmal indul a P85 Terepfutás, a színvonal esésétől nem kell tartanod. Sőt. Tekintettel arra, hogy az idei a 10. terepfutás a Piros 85 történetében, minden korábbinál komolyabb díjazás lesz. Az ellátás és egyéb szolgáltatások… de azt már tudjátok.

Még egy tipp a végére. Hamarosan betelik a 200-as limit a Piros 85 Terepfutáson. Ha ez megtörtént, mégis szeretnéd megfutni a távot, akkor a Piros 85 Teljesítménytúrát javasoljuk, hiszen a MVTE teljesítménytúráin nem tilos a futás. Persze, nem kapsz (számozott) rajtszámot, a futásod nem lesz „hivatalos” stb., de felfoghatod egyfajta felkészülésként a jövő évi versenyre. Csak akkor nevezz majd korábban. 🙂

Végül mindenki figyelmébe ajánljuk a rövidebb távokat is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.