Eredmények a Piroson

Igyekszünk minden szempontból megfelelő – na jó, annál kicsit jobb 🙂 – kiszolgálást nyújtani a Piros 85 résztvevőinek. A rövidebb távokon is, persze, de azért sok minden a 85 – na jó, annál kicsit több 🙂 – kilométeres távra koncentrálódik, legyen az futás vagy gyaloglás. Nyilván itt van a nagyobb teljesítmény is, annak minden összetevőjével és következményével együtt.

A korábbi években csak a terepfutáson volt időmérés, de egy ideje már a leghosszabb távon túrázók is tudhatják, hogy mennyi idő alatt értek célba. És persze azt is, hogy a többiek milyen időt mentek…

Ha szívesen böngészitek az eredményeket – mert indultatok vagy éppen indulni szeretnétek –, akkor íme egy kis segítség hozzá. A Traxpace által üzemeltetett rendszer ugyanis elég sokat tud, használjátok ki! (Igen, idén is lesz élő eredménykövetés, nekik köszönhetően.)

Először is, hogy hol találjátok az oldalunkon. Nem túl nagy meglepetés, hogy a menüben kell keresni, annak függvényében, hogy a futó vagy a gyalogos része érdekel, ott kell a „P85 Terepfutás” vagy a „Teljesítménytúrák” menüpontra vinni a kurzort, majd a „P85 Terepfutás eredmények” és a legördülő almenüben az évszámot kiválasztani… Túra esetén azt. 🙂

menü
Így érhetők el a menüből pl. egy adott év futóeredményei

Ha rákattintottatok az adott évre, akkor egy – mobilra optimalizált – eredménysort találtok, ahol mind a női, mind a férfi eredmények megjelennek.

mobil
A menüből elérve a 2016-os eredménylistát, ez jelenik meg

Ha részletesebb infókat szeretnétek, akkor a kis zöld ikonra (Traxpace) kell kattintani, és máris az adott évi rendezvény eredményeinek gyűjtőoldalán vagytok, ahol több lehetőség közül választhattok.

rendezvény
Van miből választani a Traxpace felületén: így jelenik meg például a 2016-os Piros 85

A rendezvény (eredménylistájának) főoldalán tudtok választani a futás (2010-től) és a gyalogos (2015-től) eredmények között. Természetesen szűrni tudtok női, illetve férfi eredményekre, illetve részletes eredményeket (grid) is találtok, hogy ki mikor érte el az adott ellenőrzőpontot például. Még látványosabb összehasonlításra ad lehetőséget a grafikonos nézet (chart).

grafikon
A grafikonos nézetben össze tudjuk hasonlítani az indulókat: például 2016 dobogósait

Ha szívesen nézegetnétek az eredményeket, grafikonostól, táblázatostól, akkor kattintgatásra fel! 🙂 Kigyűjtöttük a linkeket, hogy gyorsabban tudjátok csillapítani információéhségeteket. 🙂

Piros 85 eredmények

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.