P85 Terepfutás várólista

A 2017-es Piros 85 Terepfutáson is limitált a résztvevők száma. A korábbi években a limit 150 fő volt, idén ezt megemeltük 200 indulóra, de ez is betelt már, így jelenleg nem tudsz a versenyre nevezni.

Többen jeleztétek, hogy ha visszalépne valaki… ha nem indulna valaki… egyszóval úgy éreztük korrektnek, ha létrehozunk egy várólistát, és az esetleg felszabaduló helyeket a jelentkezési sorrend szerint töltjük fel.

Ha tehát szerettél volna indulni a Piros 85 Terepfutáson, de elkéstél a nevezéssel, és nem fértél már be a 200 főbe, javasoljuk, hogy jelentkezz a várólistára – a nevezésnél találod meg, új távként –, kapsz e-mailen egy visszaigazolást, illetve értesítünk, ha bármilyen más teendőd lenne. Természetesen nem kell nevezési díjat utalnod, csak akkor, ha valóban sorra kerülsz, és rajthoz állhatsz a versenyen.

Továbbra is úgy gondoljuk, hogy érdemes nevezned a Piros 85 Teljesítménytúrára, hiszen ott még vannak helyek, és úgy is megfuthatod a Pirosat idén, ha nem is „hivatalosan” futóként, azaz nincs rajtszám, dobogó és néhány, csak a futóknak szóló szolgáltatás. De átélheted a Piros 85-öt… Ha pedig úgy alakul, hogy a várólistáról bejutsz a futók közé, akkor természetesen csak a (terepfutás és teljesítménytúra nevezési díja közötti) különbözetet kell majd kifizetned.

A várólistát alább láthatod, rákerülni pedig úgy tudsz, ha nevezel erre a „távra”.