P85 Terepfutás várólista

A 2018-as Piros 85 Terepfutáson is limitált a résztvevők száma. A limit 200 fő.

Várólista még nincs, tehát az alábbi infókat hagyjátok most figyelmen kívül!

Többen jeleztétek, hogy ha visszalépne valaki… ha nem indulna valaki… egyszóval úgy éreztük korrektnek, ha létrehozunk egy várólistát, és az esetleg felszabaduló helyeket a jelentkezési sorrend szerint töltjük fel.

Ha tehát szerettél volna indulni a Piros 85 Terepfutáson, de elkéstél a nevezéssel, és nem fértél már be a 200 főbe, javasoljuk, hogy jelentkezz a várólistára – a nevezésnél találod meg, új távként –, kapsz e-mailen egy visszaigazolást, illetve értesítünk, ha bármilyen más teendőd lenne. Természetesen nem kell nevezési díjat utalnod, csak akkor, ha valóban sorra kerülsz, és rajthoz állhatsz a versenyen.

Továbbra is úgy gondoljuk, hogy érdemes nevezned a Piros 85 Teljesítménytúrára, hiszen ott még vannak helyek, és úgy is megfuthatod a Pirosat idén, ha nem is „hivatalosan” futóként, azaz nincs rajtszám, dobogó és néhány, csak a futóknak szóló szolgáltatás. De átélheted a Piros 85-öt… Ha pedig úgy alakul, hogy a várólistáról bejutsz a futók közé, akkor természetesen csak a (terepfutás és teljesítménytúra nevezési díja közötti) különbözetet kell majd kifizetned.

A várólistát alább láthatod, rákerülni pedig úgy tudsz, ha nevezel erre a „távra”.