P85 Teljesítménytúra várólista

A 2017-es Piros 85 Teljesítménytúrán is betelt már a limitált létszám. A korábbi évekhez hasonlóan 200 főben maximáltuk az indulók számát, ez betelt, így jelenleg nem tudsz erre a távra nevezni nevezni.

Többen jeleztétek, hogy ha visszalépne valaki… ha nem indulna valaki… egyszóval úgy éreztük korrektnek, ha létrehozunk egy várólistát, és az esetleg felszabaduló helyeket a jelentkezési sorrend szerint töltjük fel.

Ha tehát szerettél volna indulni a Piros 85 Teljesítménytúrán, de elkéstél a nevezéssel, és nem fértél már be a 200 főbe, javasoljuk, hogy jelentkezz a várólistára – a nevezésnél találod meg, új távként –, kapsz e-mailen egy visszaigazolást, illetve értesítünk, ha bármilyen más teendőd lenne. Természetesen nem kell nevezési díjat utalnod, csak akkor, ha valóban sorra kerülsz, és rajthoz állhatsz a versenyen.

Továbbra is úgy gondoljuk, hogy érdemes nevezned a Piros 65 Teljesítménytúrára, hiszen ott még vannak helyek, és akkor átélheted a Piros hangulatát… Ha pedig úgy alakul, hogy a várólistáról bejutsz a 85-ös távra, akkor természetesen csak a (két táv nevezési díja közötti) különbözetet kell majd kifizetned.

A várólistát alább láthatod, rákerülni pedig úgy tudsz, ha nevezel erre a „távra”.