Gilan Trading Kft – bemutatjuk kiemelt támogatónkat

A Gilan Trading Kft. új szereplőként, rögtön kiemelt támogatóként jelent meg a Piros 85 mögött. Köszönjük a bizalmat! A Kalifa-termékekkel a frissítőpontokon és természetesen a célban is találkozhattok majd.

A Gilan Trading Kft.

A Gilan Trading Kft. a kilencvenes évek eleje óta foglalkozik olajos magvak és aszalt gyümölcsök importjával, feldolgozásával és értékesítésével. A cég igen széles termékválasztékot vonultat fel Kalifa márkanév alatt. A fogyasztók körében országos ismertséget elért Kalifa-termékek a csemegepiac jelentős szereplőivé váltak.

2001-ben korszerű üzemet és raktárbázist építettek fel. Az egyre növekvő piaci igényekre válaszul azóta további fejlesztéseket hajtottak végre. Megnövekedett az iroda és a pörkölő-helyiségek alapterülete, jelentős raktárfejlesztés zajlott, többszörösére növekedett a gépjárműállomány, és új, magas technológiai színvonalat képviselő gépsorokkal bővült a géppark. A beruházások célja, hogy a Gilan Trading Kft. minden szempontból eleget tudjon tenni a piac növekvő igényeinek és a kereskedelem elvárásainak.

Kalifa-termékek

Az aszalt gyümölcsök és olajos magvak piaca az egészséges életmód térhódításának köszönhetően lendületesen fejlődik. A Kalifa-termékek az egészséges étrend fontos részét képezik: tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, telítetlen zsírsavakkal, rostanyagokkal.

Kalifa termékekA cég küldetésének tekinti, hogy népszerűsítse Magyarországon az egészséges táplálkozást, még színesebbé téve a magyar konyhaművészetet a mediterrán étkezési kultúra elemeinek meghonosításával.

A Gilan Trading Kft., mint a mediterráneum szakértője a legjobb termőterületekről, közvetlenül a termelőktől vásárol, így biztosított a Kalifa-termékek jó minősége és kedvező ára. A kiváló minőségű alapanyagot a legkorszerűbb technológiával, HACCP és IFS minőségbiztosítási rendszerben dolgozzák fel.

A Kalifa-termékek kiváló minőségéről a Piros minden indulója személyesen is meggyőződhet, a választott távtól függetlenül. Ha még nem neveztél, ne halogasd sokáig, sorra telnek be a távok. 🙂

A magunk részéről nagyon büszkék vagyunk, hogy a cég a Piros 85 Terepfutás és teljesíménytúrák támogatása mellett döntött, és így a Kalifa-termékek tovább emelik a rendezvény legendás színvonalát. Köszönjük a bizalmat nekik is, és nektek is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük