Tengerszem Túrabolt – bemutatjuk támogatóinkat

A Tengerszem túraboltot vélhetőleg nem kell bemutatni a túrázóknak, ikonikus bolt a Blaha közelében. Évek óta támogatják a Piros 85-öt, szerencsére nem lesz ez másképp 2019-ben sem. Ezúton is köszönet a bizalomért!

Következzen mégis egy rövid bemutatás, ha nem ismered őket, azért, ha ismered őket, akkor azért, mert megérdemlik. 🙂

Tengerszem túrabolt

A legendás túrabolt nem pusztán egyike a túrafelszereléssel foglalkozó üzleteknek és webáruházaknak, a dolgozók és maga az üzlet is együtt él az outdoor aktivitásokkal, legyen szó túrázásról, hegy- és sziklamászásról, barlangászatról, kempingezésről, vagy éppen ipari alpinizmusról.

Nagyon jó hangulatú bolt, közvetlen, jófej eladókkal, akikkel lehet és érdemes beszélgetni, hiszen a forgalmazott termékek közül nagyon sokat személyes tapasztalatból ismernek. Szabadidejükben barlangásznak, sziklát másznak, bringáznak és persze terepfutó is van közöttük. Pontosabban tisztában vannak tehát a boltba betérők igényeivel, annál is inkább, mert többen szakvizsgával is rendelkeznek az adott területen.

A Tengerszem túraboltot tényleg jó szívvel ajánljuk, és nemcsak azért, mert támogatják a Piros 85-öt. Tényleg azt gondoljuk, hogy egyik leghitelesebb bolt outdoor vonalon.


Tengerszem túrabolt

Cím: 1074 Budapest, Dohány utca 29.

Nyitvatartás

  • hétfőtől-péntekig: 10.00–19.00,
  • szombat: 10.00–14.00.

Elérhetőségek

  • Tel.: +36 1 322 1606
  • Tel.: +36 70 778 4240
  • e-mail: info@tengerszem.hu

www.tengerszem.hu


Ha már neveztél, várunk a rajtban, ha még nem neveztél, figyelmedbe ajánljuk a tényt, hogy a hosszabb távok már beteltek, és a rövidebb távokon is fogynak a helyek. Érdemes tehát mielőbb nevezned, annál is inkább, mert az előnevezés egyúttal árkedvezményt is jelent.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük