Moments nápolyi – bemutatjuk támogatóinkat

Természetesen nem a Moments nápolyi, hanem a kiváló édesség hazai forgalmazója, az IDC Hungária Zrt. a Piros 85 egyik támogatója. A lényeg: a Moments, a Piros 85 Terepfutás és teljesítménytúrák kedvenc nápolyija idén is jelen lesz!

Horalkyból Moments

Annyi pontosítás hozzátartozik a márka és most már a Piros történetéhez is, hogy kezdetben Horalky volt a különleges nápolyi neve. Ezen a néven sokan ismerhették, akik szoktak túrázni a Tátrában, északi szomszédunknál ugyanis tradicionális édesség a Horalky nápolyi, gyártását 1953-ban kezdték el Sereden. Magyarországon 2008-ban jelent meg, először csokoládés és mogyorós ízben, később további ízekkel bővült a kínálat.

A Horalky népszerűsége folyamatosan növekedett, köszönhetően kiváló minőségének és egyedi megjelenésének. A csak a szélein csokoládéba mártott nápolyi, jól eltalált ízesítéseivel hamar meghódította a hazai édességfogyasztókat is.

2014-ben már 5 ízben volt elérhető (csoki, mogyi, tej, nugát, kókusz) a Horalky, így mindenki megtalálhatta a kedvencét.

2016 második felében ismét mérföldkőhöz ért a nápolyi: megújult, modernebb csomagolással és új névvel, változatlan összetétellel és minőséggel mutatkozott be a rajongóknak a Moments ostya.

Az új, elfogadhatóbbnak gondolt névtől a nápolyi forgalmának további magyarországi növekedését várták. Az tény, hogy a Moments nápolyi népszerűsége töretlen… Hogy ennek a trendibb név, a modernebb csomagolás, vagy inkább a nápolyi sajátos (és praktikus) megjelenése, nagyszerű ízvilága az oka? Ezt legfeljebb a márkánál vagy a hazai forgalmazónál tudják. Nekünk, vásárlóknak elég annyi, hogy egyre több helyen elérhető ez a kiváló édesség. Nekünk, futóknak és túrázóknak pedig már hagyományos örömhír, hogy a Moments nápolyi ott lesz a Piros 85-ön.

Moments nápolyi

További infók (újdonságok, nyereményjátékok) a márka weboldalán, illetve a Facebookon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük