Springday Health Club – bemutatjuk támogatóinkat

Örömmel mutatjuk be a Piros 85 új támogatóját. A Springday Health Club nemcsak a verseny mögé állt be, hiszen az egészségklub több edzője el is indul a Piros 85-ön! Köszönjük a részvételt és a támogatást!

Springday Health Club – generációk egészségklubja

A klubnál szakítottak az itthon megszokott fitnesztermekre jellemző hagyományokkal és egy sokrétű egészségközpontot hoztak létre. Nyugodtan mondhatjuk, hogy itt mindenki megtalálja a számára megfelelő programot, mozgásformát.

Egyedi életmódprogramokat és számos egészségmegőrző szolgáltatást kínálnak. Hisznek abban – és szerintünk nem alaptalanul –, hogy a klub a Te életedben is elhozhatja a változást!

A generációk egészségklubja nem csak egy üres szlogen, hiszen 2017-ben elnyerték a Szépkorú Barát Hely címet, az 55 éven felülieknek szóló életmódprogramért. Ugyanebben az évben a Családbarát hely címet is kiérdemelték, a klubban található kisgyermekes szülőket segítő szolgáltatásokért és a Baba-Mama életmód programért.

A Springday Health Club sokkal több, mint egy terem, ahol edzeni lehet. Valódi programokkal, személyes törődéssel, barátságos hangulattal várják az eddig otthon ülő, hétköznapi, egészségükért tenni kívánó embereket.

Természetesen azokat is várják szeretettel, akik eddig sem ültek otthon. 🙂 A számos program és szolgáltatás mellett a kiemelkedő színvonalú wellness-részleg is megéri a látogatást!


Springday Health Club
  • 1042 Budapest, Árpád u. 47-49.
  • Nyitvatartás
    • Hétfőtől péntekig: 6.00–22.30
    • Szombat-vasárnap: 8.00–20.00

springday.hu


Új támogatónk színrelépése is tükrözi azt a filozofiát, ahogy partnereket keresünk a Piros 85 számára. Elsődleges célunk ezzel nem a bevételek növelése (vagy éppen a kiadások csökkentése), hanem az, hogy Ti minél színvonalasabb ellátásban, kiszolgálásban részesüljetek, hogy minél gazdagabb legyen a díjazás és minél nagyobb meglepetések legyenek a tombolán.

Gyertek, várunk szeretettel! Ne feledjétek, október 18-ig még kedvezményesen nevezhettek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük