Waldläufer – bemutatjuk támogatóinkat

A német cipőmárka, a Waldläufer hazai forgalmazója a Piros 85 Terepfutás és teljesíménytúrák új támogatója! Köszönet a támogatásért és a bizalomért!

Waldläufer a túrázókért

A márka neve magyar fordításban erdőjáró lenne, és ezzel a célközönséget meg is határoztuk. A kényelmes, könnyű, minőségi anyagokból készült túracipőiket, túrabakancsaikat nem a sziklás hegygerincekre szánták, hiszen nem használnak pl. vibram-talpat. Vízállóságot biztosító membránt viszont igen – tehát vannak „texes” modellek –, a talpbetétek kivehetők, cserélhetők, azaz tényleg hű társai lehetnek a hazai környezetben túrázóknak, kirándulóknak.

A Piros 85 céljában több Waldläufer-modellt közelről is szemügyre vehettek, és talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy lesz, amelyik gazdára is talál a helyszínen!


Waldläufer

A jövőre 60 éves német cipőmárka legendásan kényelmes cipőivel vívta ki a vásárlók elismerését. Európa összes országa mellett forgalmazzák az Egyesült Államokban, Kanadában, Japánban, Kínában, Izraelben, Kuvaitban stb., de a gyártást nem vitték ki Európából. Napi 12 500, évi nagyjából 2,5 millió pár cipőt készítenek.

Leginkább kényelmi bőrcipőikről híresek, melyek különböző szélességben, kivehető, cserélhető talpbetéttel készülnek. Számos modell készül rugalmas anyagok felhasználásával a problémás lábakkal (bütyök, kalapácsujj stb.) rendelkező vásárlók részére. A kínálatban megtalálhatók az utcai sportcipők is, illetve a terepre szánt túracipők vagy éppen túrabakancsok.

További infók a márka weboldalán vagy a hazai forgalmazó oldalán: waldlaufer.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük